Referencer

Her er et udpluk af udtalelser fra mennesker som jeg samarbejder med:

 

Signe, 33 år (klient):

"Jeg har fået meget ud af at gå hos Heidi i en periode på ca. fire måneder. Jeg er blevet generelt stærkere funderet i mig selv, blevet bedre til at mærke mig selv, stille de rigtige krav for mit liv og til at sige til og fra. Jeg har også fået et bedre og mere ærligt og åbent forhold til min kæreste. Heidi har været skarp til at mærke, hvad der var vigtigt at få talt om og på at holde mig op på at få arbejdet med de nødvendige temaer. Jeg kan kun give Heidi de bedste anbefalinger."

 

Anette (klient i terapi efter stress-nedbrud og sygemelding):

"Du har hjulpet mig tilbage til livet. Tilbage til glæden og håbet om at tingene kunne blive bedre. Ud af krisen har jeg fået et nyt syn på mig selv, og er langt stærkere nu end før. Du er en sand engel, og jeg er dig evigt taknemmelig for hjælpen, støtten og omsorgen".

 

Torben, 43 år (klient i individuel terapi efter skilsmisse):

Jeg fik ny inspiration og en masse at reflektere over. På en god måde fik Heidi mig til at se tingene fra en helt anden vinkel - til at få vendt nederlaget til nye muligheder for vækst. Heidi er på samme tid en superskarp rådgiver og et omsorgfuldt gemyt...Alle pengene værd" (Torben, 43 år).

 

Udtalelse fra en glad deltager på mine guidede meditationer:
"Jeg havde længe gerne villet prøve meditation pga de afstressende virkninger, men kunne ikke tage mig sammen. Så fik jeg via en bekendt anbefalet Heidis guidede meditationer, og har nu været til det nogle gange. Det er virkelig et godt koncept. Man møder op, er anonym og skal ikke snakke med de andre, hvis man ikke har lyst. Man sætter sig, og bliver guidet igennem. Bagefter er jeg frisk i hovedet og helt "nede på jorden" - rolig og glad. Kan varmt anbefales til alle!"
Lars, 48 år, salgschef 

 

Mette, HR Manager (tidligere kollega):

Jeg kender Heidi som et meget dedikeret menneske, som virkelig går op i det hun laver. Hun bidrager til resultater, både for virksomheden og for de mennesker hun samarbejder med. Heidi har et meget unikt sæt af kompetencer: hun har juristens skarphed, den forretningsorienterede HR-leders overblik, og psykoterapeutens forståelse for menneskelig adfærd og menneskeligt samspil.

 

Therese, Marketingkoordinator (klient): Jeg har i en længere periode gået i terapi hos Heidi. Heidi har hjulpet mig gennem en meget, meget svær periode i mit liv. Og ud af krisen har jeg med hendes hjælp lært mig selv bedre at kende, jeg har fået et sæt "værktøjer" til at tackle de ting der er svære for mig. Jeg har også lært at mærke mig selv og mine egne behov, på en måde jeg aldrig har kunnet før, så jeg nu meget nemmere kan sige til og fra i mit liv. Jeg kan på det varmeste anbefale Heidi.

 

Kirsten Kirkhoff, psykoterapeut, statsaut. revisor ( tidligere lærer på psykoterapeutuddanelsen):

Heidi er et meget varmt, kærligt og omsorgsfuldt menneske.

I min egenskab af lærer for Heidi på hendes psykoterapeutuddannelse, kender jeg hende som en yderst velkvalificeret psykoterapeut.

Jeg giver hermed Heidi min allerbedste anbefaling. 

 

Kamilla, direktionsassistent (klient):

Hos Heidi er du i de bedste hænder! Det har fuldstændigt ændret mit liv at få hjælp fra så skarp, sød og omsorgsfuld en person. Heidi har fået mig til at se at jeg selv kan vælge i hvilken retning mit liv skal udvikle sig. Jeg har fået glæde og livsmod tilbage efter en tung depression. Og udviklingen har gjort at jeg har mødt den dejligste mand. Jeg kunne ønske for alle mennesker at de brugte tid og penge på at få støtte fra sådan én som Heidi i livets svære stunder. Pengene er givet godt ud.

 

Lise, kundeservicemedarbejder (klient):  Efter at have været fanget i en spiseforstyrrelse i 10 år, uden at nogen har kunnet hjælpe mig ud af det, er det ved Heidis hjælp lykkedes mig at bryde ud af sygdommens fængsel. Jeg ved at der vil gå år før jeg er helt helbredt, og måske skal jeg altid leve med frygten for mad. Men Heidi har gjort at "skuden er vendt", at jeg selv har kontrol over mit liv, og kan begynde at have et normalt socialt liv. Jeg har indset at alle de følelser og smerten, som jeg ikke vile deale med før, var årsagen til spiseforstyrrelsen. Nu kan jeg stå ved mine følelser og leve normalt. For det er jeg bare så taknemmelig.

 

Jens og Anne (klienter i parterapi):

Vi har lært hinanden bedre at kende. Vi har fået en større forståelse for hvorfor den anden reagerer som han/hun gør i pressede situationer. Vores forhold er bedre og mere kærligt end før! De 4 sessioner var en god investering, og vi tøver ikke med at vende tilbage hvis det skulle blive nødvendigt.

 

Louise, 25 år (klient): 

Efter et halvt år hos Heidi i et mere elle mindre intensivt forløb, er jeg virkelig kommet langt. Jeg har kæmpet med en spiseforstyrrelse siden jeg var barn, og har ikke kunne forestille mig et liv uden bulimien. Heidi har lært mig hvordan jeg er i stand til at leve uden bulimien. Tidligere styrede spiseforstyrrelsen mit liv, men Heidi har hjulpet mig med at finde ud af hvorfor jeg udviklede den og hvorfor den har fyldt så meget i mit liv. Jeg har også fået nogle gode værktøjer til at hjælpe mig selv, læse mig selv og forstå mig selv. Derfor anser jeg også mit forløb hos Heidi som en investering i mig selv og mit liv.

Jeg har nu afsluttet mit forløb men jeg vil altid have Heidis nummer på mig så jeg hurtigt kan aftale en tid hvis livet er lidt hårdt.

Heidi er en meget tillidsvækkende person og jeg har følt mig meget tryg ved at tale med hende. Det er altid rart at komme ind i Heidis hyggelige klinik. Ydermere har jeg har haft stor gavn af Heidis behagelige healing. Jeg kan varmt anbefale Heidi til andre der lider af spiseforstyrrelser eller bare har det svært i tilværelsen.

 

Mette K., 26 år (klient i individuel terapi):

Jeg vil bare sige dig tak, fordi du hjalp mig rigtig godt på vej til en stærkere Mette. Det var rigtig rart at tale med én som dig, og jeg synes du er rigtig dygtig. Jeg har det rigtigt godt nu. Du kan godt regne med jeg kigger forbi til en omgang healing og samtale, når jeg får brug for det igen :o) 

 

Søren, 40 år (klient til business coaching):
Jeg er så kistegald for at min chef henviste mig til dig - og for at min virksomhed ville betale! Efter de 10 samtaler er jeg blevet knivskarp på, hvad jeg vil rent jobmæssigt. Jeg er heller ikke stresset eller har de sædvanlige konflikter med mine folk. Tak! 

 

 

 

 

 

Heidi Hersom Rådgivning | Grundtvigsvej 27C, 1.tv., 1864 Frederiksberg C  | Tlf.: 40 30 17 61 | hhersom@me.com