Tidligere udsendte Newsletters

4/5 2009 - Newsletter fra HeidiHersom.dk maj 2009

Newsletter maj 2009

 
 
Intro
Jeg takker for den overvældende respons jeg har fået på april måneds newsletter. Det er dejligt at vide at så mange læser - og ikke mindst reflekterer over - det jeg sender ud.
Samtidigt skal jeg beklage at flere har haft problemer med at svare pr email på pågældende newsletter - indstillingerne er rettet nu, sådan at alle svar på mit newsletter havner i min in-box!
 
Inspireret af al den positive feedback afholder jeg i maj måned følgende konkurrence, hvor man kan vinde 1 times gratis rådgivning eller behandling hos mig.
Man kan vælge mellem karriererådgivning, personlig rådgivning, en guidet meditation (enetime), en healing eller en tur i massagestolen! 
 
Jeg trækker lod blandt alle der har registreret sig som modtagere af mit newsletter, og finder 3 vindere. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er at tilmelde dig som modtager af mit newsletter inden den 31. maj kl. 12.00. Tilmelding kan ske via linket nedenfor.
Så derfor opfordrer jeg alle til at videresende denne mail til mennesker I tænker kunne have interesse i at deltage!
Vinderne får direkte besked, og offentliggøres også i juni måneds newsletter (medmindre man ønsker at være en anonym vinder!)

Tilmelding til Newsletter
 
Billeder på hjemmesiden fra min konsultation
Siden sidst er der blevet lagt billeder af min konsultation på hjemmesiden. Her er et af dem. Vil du se billeder af lokalerne indefra, så klik på linket herunder.
Billeder fra Hostrups Have 58
 
Fra min praksis - at skulle fyre medarbejdere.
Mellemlederen H søgte min rådgivning i forbindelse med nogle svære beslutninger, han skulle træffe på sit job. Hans virksomhed støttede ham i, at han havde brug for rådgivning, og betalte for forløbet.
 
Som følge af finanskrisen skulle han tage beslutning om hvilke to medarbejdere, ud af hans team på 8, der skulle fyres.
 
Det var en tung beslutning for H at skulle træffe. Han følte sig som en bøddel, som én der ødelægger andres liv. Samtidigt holdt han fast i at opretholde hvad han kaldte 'en professionel facade udadtil', hvor han skulle være 'firmaets mand' og bakke ledelsens beslutninger op.
 
Det tog et par sessioner for mig at få overbevist H om, at beslutningen blev dobbelt svær, når han mente han skulle være hård og 'macho' udenpå, mens han følte sig som 'bøddel' indeni. Vi kom frem til at han i virkeligheden følte at han svigtede de pågældende to medarbejdere. Og dette bragte ham i kontakt med svigt han selv havde oplevet i sit liv fra andre. Disse (indtil da ubevidste) følelser af svigt gjorde ham trist og ked af det, og det var i virkeligheden derfor, at han følte det var nødvendigt at tage 'macho'-facaden på overfor de pågældende medarbejdere.
 
Da først dette var indentificeret, var det meget nemmere for H at forholde sig til situationen, og han kunne dermed overbringe den kedelige nyhed til de to medarbejdere på en menneskelig og værdig måde.
 
H følte sig godt hjulpet, og nu rådgiver jeg de to fyrede medarbejdere, med henblik på at de kommer videre i deres liv.
 
Står du selv overfor at skulle indskrænke, omstrukturere eller fyre medarbejdere, så kontakt mig med henblik på rådgivning således at processen bliver så smertefri og værdig som muligt - både for virksomheden og for de berørte medarbejdere. 
 
Se mere om mit koncept 'En værdig afskedigelse' på linket nedenfor.

Konceptet 'En værdig afskedigelse'
 
Heidi mener - om finanskrisen
Dette afsnit står (som overskriften indikerer) helt for min egen regning. Dvs hér giver jeg alene udtryk for mine personlige meninger!
 
Et emne som optager en del af mine klienter og kunder, er den meget omtalte finanskrise. Folk er bekymrede for deres jobs, deres opsparing og investeringer. 'Hvad kommer der til at ske?' og 'ejendomspriserne bliver ved med at falde' osv osv er spørgsmål jeg hører dagligt.
 
Inden tvivl om at mange mennesker er berørt på den ene eller den anden måde - jævnfør f.eks. casen ovenfor. Men når det så er sagt, så mener jeg desværre også, at der er en hel del massehysteri i hele fænomenet finanskrise, godt hjulpet på vej af medierne. Det er som om man glemmer, at vi har haft økonomiske kriser i Danmark før. Og det er som om man glemmer at vi de seneste 5 år har haft et historisk økonomisk opsving. Vi har stadig flere midler og højere ejendomsværdier end for 5 eller 8 år siden. Og den gennemsnitlige dansker føler sig ikke berørt på rådighedsbeløb ift samme tidspunkt sidste år.
 
En af mine kæpheste er, at vi skaber vores eget liv. Det vi fokuserer på, giver vi liv og energi. Fokuserer vi på det positive, og det der går godt i vores liv, bliver vi mere tilfredse. Fokuserer vi på det der ikke fungerer, kan vi ende i en negativ spiral, og frygt-scenarierne kan blive selvopfyldende.
 
Opfordringen til at glæde sig over det gode, og nyde den smukke maj måned i Danmark, er hermed givet videre!
 

 
Næste datoer for Guided Meditation
Som introduceret i sidste newsletter tilbyder jeg hver anden onsdag guidede meditationer for alle - ingen forkundskaber er nødvendige.
Datoerne for meditationer i maj måned er:
  • Onsdag den 13. maj kl 17:30
  • Onsdag den 27. maj kl 17:30
Mere info om mine guidede meditationer finder du på linket nederst i denne rubrik.
 
Jeg har fået et par forespørgsler om hvorvidt jeg også udfører guidede meditationer på virksomheder - og det gør jeg! Mere info her: http://www.heidihersom.dk/?id=201415
 
Udtalelse fra en glad deltager på mine guidede meditationer:
"Jeg havde længe gerne villet prøve meditation pga de afstressende virkninger, men kunne ikke tage mig sammen. Så fik jeg via en bekendt anbefalet Heidis guidede meditationer, og har nu været til det nogle gange. Det er virkelig et godt koncept. Man møder op, er anonym og skal ikke snakke med de andre, hvis man ikke har lyst. Man sætter sig, og bliver guidet igennem. Bagefter er jeg frisk i hovedet og helt "nede på jorden" - rolig og glad. Kan varmt anbefales til alle!"
Lars, 48 år, salgschef
 
 

Info om Guided Meditation

August 2011


Februar 2011


November 2010


September 2010


August 2010


Juli 2010


Juni 2010


Maj 2010


Marts 2010


Februar 2010


Januar 2010


December 2009


November 2009


Oktober 2009


September 2009


August 2009


Juli 2009


Juni 2009


Maj 2009


April 2009

Heidi Hersom Rådgivning | Grundtvigsvej 27C, 1.tv., 1864 Frederiksberg C  | Tlf.: 40 30 17 61 | hhersom@me.com