Tidligere udsendte Newsletters

7/4 2009 - Newsletter fra HeidiHersom.dk April 2009

Newsletter April 2009

 
 
Første newsletter fra heidhersom.dk!
Du har nu modtaget det første newsletter fra Heidihersom.dk. Det er havnet i din inbox fordi din e-mail adresse figurerer i mit outlook adressekartotek. Har du ikke interesse i dette eller fremtidige newsletters, kan du afmelde dig via linket nederst på denne side.
 
Jeg håber imidlertid at så mange som muligt, vil tage godt imod mine newsletters, og videresende dem til kolleger, venner og netværk generelt.
 
Jeg vil i hvert newsletter beskrive en eller flere anonyme cases fra min praksis med emner som har bred og generel interesse. Desuden vil der i hvert newsletter være information om månedens arrangementer og tilbud - herunder mine guidede meditationer (mere nedenfor). Jeg vil også tage emner op som berører og optager særligt mange af mine kunder og klienter i form af en klumme med overskriften "Heidi mener".
 
Mit ønske er disse newsletters vil give dig inspiration og mulighed for reflektion
 
Velkommen til mit forum ! 

 
Fra min praksis - Bliv aktør i dit eget liv!
I mit arbejde med udvikling af mennesker - det være sig privatpersoner der har problemer med parforhold, familie og job, eller lederen der på sin arbejdsplads gang på gang møder modstand, konflikter og problemer - hører jeg meget, meget tit sætningen: "Hvorfor sker det her lige for mig?".
 
I dette udsagn kan der for manges vedkommende ligge det jeg kalder 'offer rollen' - at personen føler sig som et offer i den givne situation, ude af stand til selv at påvirke tingenes tilstand.
 
Ofte kan jeg som terapeut og rådgiver se de sammenhænge, der gør at en person har konkrete problemer og udfordringer. Løsningen er imidlertid ikke at jeg fortæller personen, hvad jeg ser som værende årsager til de givne problemer. På den måde vil der være en overhængende fare for at pågældende bliver hængende i sin 'offer rolle', og ikke udvikler sig eller kommer videre.
 
I stedet kan jeg hjælpe den pågældende til selv at komme frem til en erkendelse af, hvad der er årsag til de aktuelle problemer.  Når man selv erkender årsagerne, tager man også ansvar for sin del af problemet. Når man tager ansvar, er man parat til at handle og ændre en holdning eller en adfærd hos sig selv. Dermed er man på vej ud af 'offer rollen'.
 
Personligt mener jeg at noget af det vigtigste overhovedet indenfor personlig udvikling, er at komme ud af 'offer rollen'. At begynde at betragte sig selv som en aktør, ikke et offer, i sit eget liv.

 
Guided meditation for alle
Den tid er forbi hvor meditation kun var for hippier eller "fodformede" typer! Heldigvis er det nu anerkendt at meditation er en effektiv måde at "få ro på" for det moderne travle menneske, ligesom gevinsterne kan være bedre koncentrationsevne, større overskud og mere glæde generelt.
 
Jeg tilbyder virksomheder og personaleforeninger at komme og udføre guidede meditationer for medarbejderne, ligesom jeg også udfører guidede meditationer individuelt og for grupper i min praksis.
 
Hver anden onsdag kl. 17.30 afholder jeg guidede meditationer for alle i mine lokaler på Frederiksberg. Her kan man komme og lære, hvordan man selv kan meditere derhjemme.
 
Se mere info på dette link: www.heidihersom.dk/?id=201397
Obs! På dette link skal du scrolle fra venstre til højre i bunden af billedet for at se hele teksten!
 
Meditationen varer en lille time og det koster kr 100 pr person.  Dog er der i anledning af mit første newsletter gratis adgang den 15/4 !
 
Der er plads til 8 deltagere pr gang, så tilmelding senest dagen før (via www.heidihersom.dk, mail hh@heidihersom.dk, eller tlf 23 37 07 04) er en absolut nødvendighed!
 
Datoer for guidet meditation i April:
  • Onsdag den 15/4 kl 17:30
  • Onsdag den 29/4 kl 17:30

August 2011


Februar 2011


November 2010


September 2010


August 2010


Juli 2010


Juni 2010


Maj 2010


Marts 2010


Februar 2010


Januar 2010


December 2009


November 2009


Oktober 2009


September 2009


August 2009


Juli 2009


Juni 2009


Maj 2009


April 2009

Heidi Hersom Rådgivning | Grundtvigsvej 27C, 1.tv., 1864 Frederiksberg C  | Tlf.: 40 30 17 61 | hhersom@me.com