Hvem er Heidi Hersom

 

 

Jeg er født 1968, gift og mor til to piger.

 

Oprindeligt er jeg uddannet jurist fra Københavns Universitet.

 

I 2007 var jeg færdiguddanet som psykoterapeut (4-årig uddannelse), og jeg har haft klienter siden januar 2006. Psykoterapien er mit bi-erhverv, hvor jeg tager imod klienter hver onsdag, samt i weekender, i lokaler centralt beliggende på Frederiksberg. Jeg har, udover individuelle klienter, også erfaring med gruppeterapi og parterapi, men koncentrerer mig nu 100% om mit kerne-område som er individuelle klienter.

 

Erhvervsmæssigt har jeg siden 1999 været beskæftiget med HR i forskellige virksomheder. Jeg har i tidligere og i nuværende stilling internationalt HR-ansvar. Fokus for mit virke indenfor HR er HRM, medarbejderudvikling, rekruttering og afskedigelser, ledelse af multikulturelle teams og internationale projekter, opbygning af udenlandske datterselskaber samt udstationeringer. 

  • I perioden 2008-2010 arbejdede jeg fuldtids som selvstændig terapeut og rådgiver, hvor jeg også tilbød HR-rådgivning af virksomheder og HR-personale. Pr. 1. januar 2011 blev virksomhedsrådgivningen lukket ned idet jeg igen fik ansættelse i erhvervslivet som HR-ressource i en større virksomhed. For at se mere om mine kompetencer indenfor virksomhedsrådgivning, klik på fanebladet til venstre.

Jeg tror på at alle mennesker inderst i deres hjerte ved, hvad der er rigtigt og forkert for dem. Kun ved at lytte til det hjertet fortæller, kan man komme ind til kernen i sig selv, og finde ro og harmoni. Til glæde og gavn i både privatliv og proffessionelt. Derfor er mit motto:

 

 

...VEJEN DER IKKE STARTER I HJERTET ENDER BLINDT...

 
 
 
 

 

Heidi Hersom Rådgivning | Grundtvigsvej 27C, 1.tv., 1864 Frederiksberg C  | Tlf.: 40 30 17 61 | hhersom@me.com