Rådgivning til ledere og HR-personale

 

Pr. 1. januar 2011 tilbyder jeg ikke længere virksomhedsrådgivning. Men er du interesseret i at vide noget om mine kompetencer på området, så læs videre.

 

Har din virksomhed brug for en kompetent personalechef, ikke på fuld tid, men måske én dag om ugen?

 

Har din virksomhed brug for assistance til projekter (feks vedrørende omstruktureringer)?

 

Har din virksomhed brug for sparring og håndtering omkring sygemeldte, stressede medarbejdere, eller til konfliktløsning?

 

Jeg tilbyder løsninger indenfor alle områder af HR - ligefra administration, HR-jura, rekruttering, forandringsledelse til udvikling af virksomhedens menneskelige ressourcer.

 

Baggrund

Gennem en årrække har jeg været ansat som international personalechef i henholdsvis Carlsberg og Novo kocernerne. Gennem disse jobs har jeg intensiv erfaring med HR-delen af fusioner, oprettelse af nye datterselskaber i udlandet, global udstationering, lukning af virksomheder og massefyringer, organisationsudvikling, konfliktløsning samt rekruttering på alle nveauer - også internationalt.

 

Før den tid har jeg beskæftiget mig med den administrative og juridikse del af HR i detailbranchen, oliebranchen og flybranchen. Således har jeg et meget bredt kendskab til mange typer virksomheder og virksomhedskulturer.

 

 

En HR-funktion i en virksomhed bør altid være fokuseret på og involveret i virksomhedens forretningsmæssige drift. Herudover er det HR-funktionens fornemmeste opgave at tiltrække, udvikle og fastholde de gode medarbejdere.

 

I disse år ser vi en stigende internationalisering af virksomheder og jobfunktioner. Man taler om 'den globale arbejdsplads' og 'internationale vidensarbejdere'. Virksomhedsopkøb og fusioner bliver hverdag - alle skal være 100% omstillingsparate hele tiden. Arbejdsbetingelserne for især ledere og mellemledere bliver mere udfordrende og rammerne for den enkeltes udvikling bliver større og større.

 

Samtidigt kræver alle disse arbejdsbetingelser at ledelsen og HR skal blive bedre til at støtte deres medarbejdere, håndtere medarbejdere med stress, håndtere konflikter, og kommunikere til og med medarbejderne om de konstante forandringsprocesser.

 

Det er min erfaring at ledere og HR-personale ofte ikke har tid eller ressourcer til at varetage disse bløde værdier. Jeg tilbyder derfor at stå til rådighed indenfor følgende hovedområder:

 

Stresshåndtering og stressforebyggelse  

 

Udvikling af ledere og medarbejdere

 

Konflikthåndtering

 

Forandringsledelse og kommunikationsstrategier i forandringsprocesser

 

En værdig afskedigelse

 

Lej en personalechef

 

Abonnement på krisehjælp

 

Den bløde del af udstationering 

 

Form og pris

Alle forløb som jeg tilbyder til virksomheder er skræddersyede udfra de omstændigheder og behov, virksomheden har. Jeg har således ikke et færdigt katalog med kurser og services, som jeg lige tager ned fra hylden, idet jeg mener at enhver situation er unik og kræver individuel stillingtagen. Ved et indledende møde drøfter vi i fællesskab hvad din virksomheds behov og ønsker til rådgivning er. Herefter udarbejder jeg et tilbud på den konkrete opgave.

 

Generel prisliste kan give et fingerpeg om prisniveau - klik her.

 

Jeg ser frem til at høre fra netop din virksomhed! 

 

 

Heidi Hersom Rådgivning | Grundtvigsvej 27C, 1.tv., 1864 Frederiksberg C  | Tlf.: 40 30 17 61 | hhersom@me.com