Guided meditation for virksomheder

Mange erhvervsledere har i de senere år fundet ud af, at medtation er et praktisk og brugbart værktøj i kampen mod stress, ligesom meditation hjælper med at bevare fokus, overblik og overskud i en travl hverdag.

 

Jeg tilbyder guidede meditationer til de medarbejdere, der er uvant med at meditere. De guidede meditationer kan arrangeres individuelt eller for grupper - f.eks. som "gå-hjem-møder". Desuden afholder jeg åbne guidede meditationer hver anden onsdag kl. 17.30 i mine lokaler på Frederiksberg, hvor man også kan møde op.

 

Læs mere om guided meditation her.

 

Kontakt mig for en snak om en individuel løsning for din virksomhed.

 

Udtalelse fra en glad deltager på mine guidede meditationer (afholdt i min praksis):

 

"Jeg havde længe gerne villet prøve meditation pga de afstressende virkninger, men kunne ikke tage mig sammen. Så fik jeg via en bekendt anbefalet Heidis guidede meditationer, og har nu været til det nogle gange. Det er virkelig et godt koncept. Man møder op, er anonym og skal ikke snakke med de andre, hvis man ikke har lyst. Man sætter sig, og bliver guidet igennem. Bagefter er jeg frisk i hovedet og helt "nede på jorden" - rolig og glad. Kan varmt anbefales til alle!"

Lars, 48 år, salgschef

Heidi Hersom Rådgivning | Grundtvigsvej 27C, 1.tv., 1864 Frederiksberg C  | Tlf.: 40 30 17 61 | hhersom@me.com