Lej en personalechef

Lej en personalechef

Mange mindre virksomheder har ikke brug for en højt kvalificeret personalechef på fuld tid, men måske kun et par dage om måneden.

 

Andre virksomheder har behov for et kunne få telefonisk rådgivning ved akut opståede problemer som f.eks. afskedigelser eller forskellige  personale-juridiske spørgsmål.

 

Andre virksomheder igen kan have brug for en specialiseret HR-ressource i forbindelse enkeltstående projekter. Disse enkeltstående projekter kan være større rekrutteringer eller afskedigelser, omstruktureringer, assistance til udstationering, revision eller udarbejdelse af personalepolitikker, samt rådgivning om personalejura og personalepleje i forbindelse med et virksomhedsopkøb.

 

Jeg tilbyder at stå til rådighed på tre måder: 

  • Abonnementsordning hvor jeg er på din virksomhed et vist antal dage om måneden, og varetager de ansvarsområder vi har aftalt,

  • Abonnementsordning hvor jeg står til rådighed telefonisk et vist antal timer om måneden mhp rådgivning på de områder der ønskes - f.eks. personalejura, afskedigelser, disciplinærsager mm.,

  • Ved nærmere beskrevne projekter og enkelt-opgaver som nævnt ovenfor.

 

I hvert enkelt tilfælde skræddersyes min support, således at virksomheden kun betaler for den assistance der lige præcis er brug for.

 

Kontakt mig for at høre nærmere om hvad jeg kan tilføre netop din virksomhed.

 

Heidi Hersom Rådgivning | Grundtvigsvej 27C, 1.tv., 1864 Frederiksberg C  | Tlf.: 40 30 17 61 | hhersom@me.com