Tidligere udsendte Newsletters

1/7 2009 - Newsletter fra HeidiHersom.dk juli 2009

Newsletter juli 2009

 
 
Intro
Sommeren er over os - husk at nyd den mens den er her. Intet er så livsbekræftende som at være i nuet på en smuk sommerdag.
 
Og husk nu også at få slappet af, og komme ned i gear - læs mere om denne simple men vigtige opfordring nedenfor.
 
 
Som en følge af konkurrencen i maj-udgaven af dette Newsletter vandt 3 læsere en gratis konsultation.
Anette L. vandt en times karriererådgivning, og her er hendes respons:
 
"Det var en rigtig god samtale, og Heidi gjorde det nemt for mig at åbne op. Samtalen var meget helstøbt på den måde at vi kom rundt om rigtigt mange forskellige perspektiver og mange facetter af mit liv. Jeg fik meget input med hjem, og kan helt klart anbefale Heidi".
 
 
 
 

 
HUSK at få slappet af i ferien!
Ferietiden står for døren. Hvad enten du skal rejse eller holder ferien hjemme gælder det om at få slappet af og få ladt batterierne op, i de typisk 3 uger du er væk fra jobbet.
 
Det lyder jo enkelt - at slappe af. Desværre lever mange så presset og stresset et liv til hverdag, at de ikke får koblet af i ferien. Det sker helt ubevidst; man fortsætter med at køre i femte gear i ferien, som er booket op med aktiviteter, projekter, udflugter, pligter, gæster, familiebesøg osv osv.
 
Den dårlige samvittighed overfor børn og familie gør at "nu skal vi rigtigt hygge" og foretage os alle mulige aktiviteter sammen i ferien.
 
Problemet er bare, at aktiviteter og "nu må vi også hellere" som er drevet af pligt og ikke lyst, ikke afkøler den trætte motor der har kørt i femte gear hele året.
 
Sørg i stedet for i denne ferie, at der er minimum er 2-3 dage på en ferieuge hvor du og familien INGENTING skal! Ingen mobiltelefon og mails, ingen pligter, ingen udflugter og aktiviteter og ingen gæster.
 
Koncentrér dig om at lave ingenting. Bliv doven, bliv langsom, fald i staver. Kodeordene for disse dage kan være: liggestol, læse en god bog, sove til middag, hygge med børnene/familien af lyst, grille eller bestille take-away om aftenen. På de 2-3 dage pr. uge skal der ikke ske mere!
 
Det er livsnødvendigt for vores system - både fysisk og psykisk - af og til at køre i tomgang. Og rigtigt mange mennesker har glemt hvordan. Så spar dig selv for stress i efterårssæsonen (højsæson for stress-tilfælde i min klinik....og hvorfor mon...), og und dig selv total afslpaning i ferien.
 
 

 
Opstart af ny samtalegruppe
På opfordring starter jeg en ny samtalegruppe op med forventet start primo september 2009.
 
Gruppen kommer til at bestå af minimum 4 og maksimum 6 medlemmer. Man mødes 3 timer 2 gange om måneden i aftentimerne.
 
Gruppen kommer til at fungere som et trygt netværk af hjertevarme og engagement, med fokus på personlig udvikling for den enkelte.
 
Fordelene ved en samtalegruppe er dels at man som deltager lærer en masse om sig selv via de andre deltageres historier, dels opnår man en helt særlig støtte ved at opdage at de andres problemer er lig ens egne. Desuden er der en økonomisk fordel ved en samtalegruppe fremfor individuel terapi.
 
Jeg afholder et uforpligtende informationsmøde om samtalegruppen medio august.
 
Klik på linket nedenfor for uddybende information.

Info om Samtalegruppe med opstart september 2009

August 2011


Februar 2011


November 2010


September 2010


August 2010


Juli 2010


Juni 2010


Maj 2010


Marts 2010


Februar 2010


Januar 2010


December 2009


November 2009


Oktober 2009


September 2009


August 2009


Juli 2009


Juni 2009


Maj 2009


April 2009

Heidi Hersom Rådgivning | Grundtvigsvej 27C, 1.tv., 1864 Frederiksberg C  | Tlf.: 40 30 17 61 | hhersom@me.com