Tidligere udsendte Newsletters

3/8 2009 - Newsletter fra HeidiHersom.dk august 2009

Newsletter august 2009

 
 
Intro
Juli blev en overraskende travl måned for mig og min virksomhed. Mange nye klienter havde besluttet at bruge ferien til at få taget hul på gamle og svære problemstillinger - og dét tager jeg hatten af for.
 
Flere har spurgt hvor og hvordan man kan få adgang til tidligere newsletters. Det gøres ganske enkelt ved at gå ind på min hjemmeside, klikke på fanebladet 'Newsletter', og dernæst vælge 'Tidligere udsendte newsletters' i menuen til venstre.
 

 
Fra min praksis - august-tristesse
Så er feriesæsonen ved at være slut , selvom vi heldigvis stadig har en dejlig sensommermåned foran os. 
Mange vender tilbage til jobbet med tungt hjerte og en begyndende stress over hvad efterårsmånederne mon bringer. Jeg ser desværre mange klienter som ”går i sort” på dette tidspunkt – enten bliver de smådeprimerede eller også sætter stressen ind ovenpå det bratte skift mellem ferieafslapning og hæsblæsende hverdag.

Her er nogle gode råd til at blive bevidst om hvad august-tristessen handler om, og til at gøre noget ved den:

1)    Mærk efter indeni; hvad er det at ’knuden i maven’ vil fortælle dig? Fortæller den dig at det bare er hyggeligere at holde ferie end at være på job? Eller fortæller den dig at pausen fra arbejdspladsen har gjort dig bevidst om, at du ikke trives, og burde gøre noget ved det – enten i form af en snak med din leder eller HR, eller i form af at begynde at kigge efter nyt job?
 

2)    Vær helt nærværende og opmærksom på dine tanker. Stil skarpt på, hvad det egentligt er for nogle tanker du har omkring dit job og dit liv generelt. Stress forårsages bl.a. af tankerækker eller ’tanke-mylder’ som får magten over os.  Tag en beslutning om at det er dig der bestemmer over tankerne og stressen, og ikke omvendt. Processen kan hjælpes godt på vej med meditation, åndedrætsteknikker, motion og frisk luft, samt terapi/coaching hvis stressen rigtigt har fat.

I denne sammenhæng handler det – som i mange andre dele af livet – om at vælge at være aktør og ikke offer  for situationen.

 
Aktuelt i august
I august måned tilbyder jeg følgende arrangementer og nyheder:
 
 
 
 
 
  • 11. august kl. 16-18: ÅBENT HUS i Hostrups Have.                           Alle er velkomne! Kom og få information om hvad jeg kan tilbyde både private og virksomheder, eller få min vurdering af, hvad jeg kan gøre for netop dig i din konkrete livssituation.

 

  • 19. august kl. 18Uforpligtende Informationsmøde om ny samtalegruppe                                                                                    Primo september starter jeg en ny samtalegruppe.Gruppen kommer til at bestå af minimum 4 og maksimum 6 medlemmer. Man mødes 3 timer 2 gange om måneden i aftentimerne.    Mere info klik på linket nedenfor      

 

  • 13. august og 26.august, begge dage kl. 18.00: Guidet meditation                                                                                                   Husk tilmelding pga begrænset plads! Mere info om arrangementerne findes på min hjemmeside.

 

  • Nyhed: individuel guidet meditation                                                                                                   På opfordring tilbyder jeg nu individuelle guidede meditationer. Jeg tager udgangspunkt i dine individuelle problemstillinger og udfordringer, og guider dig til at finde de rigtige løsninger for dig. Sessionen varer 60 minutter – med en indledende kort dialog og ca. 40 minutter på briksen, hvor jeg både guider og healer dig. Pris: 600 kr.

Ny samtalegruppe

August 2011


Februar 2011


November 2010


September 2010


August 2010


Juli 2010


Juni 2010


Maj 2010


Marts 2010


Februar 2010


Januar 2010


December 2009


November 2009


Oktober 2009


September 2009


August 2009


Juli 2009


Juni 2009


Maj 2009


April 2009

Heidi Hersom Rådgivning | Grundtvigsvej 27C, 1.tv., 1864 Frederiksberg C  | Tlf.: 40 30 17 61 | hhersom@me.com