Tidligere udsendte Newsletters

3/9 2009 - Newsletter fra HeidiHersom.dk september 2009

Newsletter september 2009

 
 
Intro
I den forgangne måned har jeg afholdt to 'åbent hus'-arrangementer både for eksisterende kunder og for interesserede nye kunder. Det er altid sjovt for mig at stille mig op og 'tegne og fortælle', idet min virksomhed jo byder på en meget bred palette af ydelser.
 
Til brug for de to arrangementer udarbejdede jeg to brochurer - en om de tilbud jeg har til virksomheder og en vedrørende tilbud til private. Brochurerne kan downloades fra forsiden af min hjemmeside, klik på linket nedenfor.
 
Giv gerne brochurerne videre til mennesker du tænker det kan være relevant for - denne gratis markedsføring kommer i sidste ende dig som kunde til gavn i form af lave priser! Tak!
 
Rigtig god september til alle mine læsere :-)
 

Link til forside med brochurer
 
Fra min praksis - "Jeg burde jo være glad, men....."
Et tilbagevendende tema for især de af mine klienter, som får business coaching betalt af deres virksomhed, er dette:
 
"Egentligt har jeg jo et godt liv. Det går fint på hjemmefronten, og på jobbet er der heller ikke de store problemer. Jeg har hvad jeg skal bruge rent materielt og økonomisk, og jeg er sund og rask. Jeg burde jo være glad, men jeg er ikke glad. Det er som om der er overskyet indeni".
 
Føler man sig "overskyet indeni" handler det ofte om, at der er et eller flere områder i ens liv som man - bevidst eller ubevidst - ikke giver plads og opmærksomhed nok.
 
Det kan enten være at der er områder i ens liv, som man 'har fejet ind under gulvtæppet'. Relationer, oplevelser eller problemer som man har besluttet sig for ikke at forholde sig til eller gøre noget ved. Og som man håber "går væk", hvis man ignorerer dem. (Eksempler: det går ikke så godt med parforholdet - man har uløste konflikter på jobbet - gammelt nag og bitterhed ift en familierelation).
 
Det kan også være omvendt; områder af ens liv, som man egentligt gerne vil gøre noget ved, bruge mere tid på, udvikle og udforske - men man får bare ikke gjort noget ved det. (Eksempler: man ønsker at bruge mere tid på en hobby - man får ikke hvilet nok ud i dagligdagen - man brænder for en sag uden at forfølge idéen).
 
De fleste er bevidste om at fortrængninger fra den første gruppe kan påvirke humør og livskvalitet. Men mange bliver ret overraskede over, at forsømmelser omkring at give plads til drømme, glæde, leg og kreativitet i høj grad påvirker humør og overskud.
 
Når vi ikke giver plads til enten 'det svære' eller vores drømme og kreativitet , vil vores underbevidsthed gøre os opmærksom på, at noget er galt. En følelse, en reaktion, en indskydelse, en idé, en tanke vil tage form i os. Vælger vi at ignorere de signaler der kommer fra vores indre, vil det i første omgang resultere i ubehag, træthed, og det der i daglig tale hedder 'dårligt humør'. Senere vil denne "Jeg er ikke rigtigt glad"-tilstand sætte ind. I værste fald kan det ende med depression.
 
Så derfor er opfordringen herfra; Lyt til dig selv. Mærk efter hvad din indre stemme fortæller dig. Gør noget ved både de ting der er svære, og de lyse dejlige drømme og idéer der også blomstrer i dig. Du vil med garanti få det bedre!

 
Datoer for åbne guidede meditationer i september
I denne måned afholder jeg guided meditation på disse datoer:
  • Onsdag den 9. september kl. 18.00
  • Onsdag den 23. september kl. 18.00
Som altid er der åbent for alle - forkundskaber behøves ikke! Dog er det et krav at man tilmelder sig til mig senest dagen før, enten på mail eller telefon.
 
Nye tilmeldte til dette Newsletter kan læse mere om mine guidede meditationer på linket nedenfor.

Om guided meditation

August 2011


Februar 2011


November 2010


September 2010


August 2010


Juli 2010


Juni 2010


Maj 2010


Marts 2010


Februar 2010


Januar 2010


December 2009


November 2009


Oktober 2009


September 2009


August 2009


Juli 2009


Juni 2009


Maj 2009


April 2009

Heidi Hersom Rådgivning | Grundtvigsvej 27C, 1.tv., 1864 Frederiksberg C  | Tlf.: 40 30 17 61 | hhersom@me.com