Tidligere udsendte Newsletters

3/5 2010 - Newsletter fra HeidiHersom.dk maj 2010

Newsletter maj 2010

 
 
Intro
Maj måned er her med sol og lys, og generelt er optimismen og livsmodet højt. På mange arbejdspladser er det til gengæld en travl tid - meget skal nås, igangsættes og afsluttes inden den kommende feriesæson.
 
Husk at du nok skal nå det hele -undgå at starte en stress-spiral, som kan eskalere senere på året.
 
Ha' en god maj måned!
 
  

 
Fra min praksis: Hvad inspirerer dig?
I min praksis møder jeg mange mennesker som er udbrændte og mangler energi og glæde. Tager vi de klienter fra, som er reelt stressede, er der fortsat en stor gruppe tilbage, som er trætte, uinspirerede og generelt synes deres liv er blevet en trædemølle.
 
En af de årsager jeg tit ser, er at vi glemmer at have fokus på de ting, som inspirerer og nærer os. De fleste har travlt med job, uddannelse, børn, familie, pligter og alt det vi 'skal' og 'bør'. I farten glemmer vi at bruge tid på det der inspirerer os, og gør os glade.
 
Hvad inspirerer dig? Giv dig tid til at tænke og mærke efter. Som oftest er det ikke noget særligt sofistikeret eller svært opnåeligt der inspirerer os. Hvornår får du de gode idéer eller kommer på nye tanker og muligheder? Er det når du går en tur i naturen? Eller er det når du motionerer? Måske kommer inspirationen til dig når du bare er helt stille, og intet laver - eller når du udfolder dig kreativt? Måske sker det når du er sammen med din elskede hund? Måske når du er sammen med gamle venner?
 
Det er meget forskelligt hvad der inspirerer os. Men fælles for alle er, at giver man sig tid til at blive inspireret, medfører det øget energi og velvære, og bedre humør!
 
 
 

 
Om glæde...
Som en naturlig følge af at være blevet inspireret, kommer glæde.
 
For mig at se er glæde det brændstof som man kører et godt og sundt liv på.
 
Man kan vælge at glæde skal være en fast del af ens liv ved først og fremmest at fokusere på det gode og positive. Uanset ens problemer, kriser og vanskeligheder, vil der altid være lyspunkter.  Jeg siger ikke at man skal fornægte sine problemer og sorger, men blot at fokus skal være på lyset og ikke på mørket.
 
Vend dit ansigt mod solen, og skyggen falder bag dig.
- Maorisk ordsprog

Husk også at glæde smitter. Prøv feks i supermarkedskøen at lade kunden med 2 varer i kurven komme foran dig som står med en hel vogn fuld. Han bliver glad, og du bliver glad!
 
 

August 2011


Februar 2011


November 2010


September 2010


August 2010


Juli 2010


Juni 2010


Maj 2010


Marts 2010


Februar 2010


Januar 2010


December 2009


November 2009


Oktober 2009


September 2009


August 2009


Juli 2009


Juni 2009


Maj 2009


April 2009

Heidi Hersom Rådgivning | Grundtvigsvej 27C, 1.tv., 1864 Frederiksberg C  | Tlf.: 40 30 17 61 | hhersom@me.com