Telefonkonsultation

Bor du for langt væk fra min praksis på Frederiksberg, således at det ikke er fysisk muligt for dig at modtage terapi face to face?
 
Så er løsningen måske telefonkonsultation.
 
Ved telefonkonsultatiom skal du have forberedt dig, gerne skrevet noget ned omkring dine problemer, og det er også vigtigt at du kan notere undervejs gennem samtalen.
 
Den første samtale går primært med at jeg spørger ind til dig og din historie. De næste samtaler er det mere dig der fortæller om dine problemer.
 
Som ved almindelig terapi må det påregnes at der skal afsættes et vist antal samtaler, før dine problemer kan løses.
 
Telefonkonsultation kan ikke erstatte den kontakt og indføling jeg får med en klient, når jeg sidder fysisk overfor pågældende. Men mange er alligevel meget glade for telefonkonsultation, og synes at det er et meget konstruktivt værktøj for dem.
 
Rent praktisk foregår det sådan, at du kontakter mig pr mail vedrørende telefonkonsultation. Jeg hører lige kort om dit problem. Derefter booker vi en tid for konsultationen, hvor du ringer til mig. Prisen er den samme som ved almindelig terapi, og beløbet skal indbetales via netbank senest 48 timer før samtalen.
 

Heidi Hersom Rådgivning | Grundtvigsvej 27C, 1.tv., 1864 Frederiksberg C  | Tlf.: 40 30 17 61 | hhersom@me.com